Depilator+aparat za brijanje Panasonic ES-EL7A-S503

Naziv: Panasonic ES-EL7A-S503
8-djelni set
Vrsta diska: Dvostruki diskovi
Broj pinceta: 60
Vrhovi pinceta koji hvataju dlačice savršeno su poravnani,
tako da hvataju dlačice već od 0,5mm dužine i upotpunosti uklanjaju iz korijena
30 % šira glava prekriva veće područje jednim potezom
Fleksibilna glava koja se okreće za 90°
Podešavanje brzine: 3 (snažno/normalno/meko)
Bežični: Da
Vrijeme punjenja/rada: 1 sat/30 min
LED sijalica: Da
MOKRO/SUVO rukovanje: Da
Perivo: Da
Veličina kućišta (v x š x d): 16,3 x 6,7 x 4,7 cm
Težina: 170 g (bez kabla i nastavaka)
Komplet od 8 dijelova čine: Depilacijska glava za noge/ruke, nježan poklopac, depilacijska glava za pazuhe/prepone, glava brijača, izvlačni trimer, češalj za prepone, torbica, četka za čišćenje
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla 11684

30% šira glava
U poređenju sa standardnim modelima, glava širine 32,4 mm pokriva oblast koja je 30% šira i uklanja više dlačica jednim potezom, čime se depilacija ubrzava.
* U poređenju sa standardnom serijom ED.
Dvostruki diskovi za duplo veću efikasnost sa 60 pinceta
Dvostruki diskovi osiguravaju hvatanje zaostalih dlačica, tako što drugi disk hvata dlačice koje prvi disk propusti. Sada ukupno ima 60 pinceta koje hvataju dlačice, što je revolucionaran korak u depilaciji, jer se jednim potezom hvata više dlačica.
Hvata dlačice koje su previše kratke za uklanjanje voskom
Dva vrha sa pincetama koji hvataju dlačice savršeno su poravnati, tako da se čak i dlačica dužine svega 0,5 mm, koju tretmani voskom ne bi uhvatili, hvata i u potpunosti uklanja iz korijena.
Glava koja se okreće za 90° uklapa se u svaku neravninu
Glava može da se okreće za 90°, čime se približava koži. Glava koja se okreće glatko prianja uz neravne konture tijela, tako da nijedna dlaka ne ostaje neiščupana. Takođe vam omogućava da bez napora doprete do mjesta do kojih je teško stići.
Nježna depilacija u kadi i pod tušem
Suva i mokra depilacija - Dizajn otporan na vodu omogućava vam udobno korišćenje uređaja u kadi. Korišćenje uređaja u toploj vodi omekšava kožu, tako da lako možete da uklonite neželjene dlačice.
Depilacija uz korišćenje pjene - Gel za tuširanje sipajte direktno na glavu da biste napravili pjenu. Fina pjena se skuplja oko svake neželjene dlačice, tako da je možete ukloniti meko i nježno iz korijena.
Nježna navlaka za početnike
Nježna navlaka sprečava da diskovi dodirnu kožu. Ona drži kožu na mjestu, tako da depilator uklanja dlačice bez povlačenja kože, pa je uklanjanje manje bolno.
LED lampica
LED lampica osvjetljava oblasti koje se teško vide, na primer pod pazuhom ili na donjem dijelu stopala. To vam omogućava da pronađete i uklonite svaku dlačicu. Pritisnite taster da biste odabrali brzinu između mekog/normalnog/jakog režima, u zavisnosti od dijela tijela ili debljine dlake.
Bežična upotreba
Kompletno punjenje nakon 1 sata pruža do 30 minuta bežičnog rada. Uređaj je vodootporan, tako da možete u potpunosti da ga operete tekućom vodom da biste isprali dlačice i kako bi on uvek bio čist. Oblik prilagođen korisniku olakšava držanje i pojednostavljuje stizanje do djelova tijela do kojih je teško doprijeti.

 

-->