Depilator Panasonic ES-EL3A-N503

Naziv: Panasonic ES-EL3A-N503
4-djelni set
Suvo/mokro depiliranje
30% šira glava koja se okreće za 90 ° omogućava praćenje kontura tijela
2 diska
Broj pinceta: 60
Broj brzina: 3 brzine
Vodootporan
LED indikator
Vrijeme punjenja: 1 sat
Trajanje baterije: 30 minuta
Komplet od 4 dijela čine: Depilacijska glava za noge/ruke, nježan poklopac, torbica, četka za čišćenje
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 2955

Želite da uvijek imate glatke i nježne noge, a ne želite da trošite novac u salonima na profesionalno uklanjanje dlačica. Epilatori i depilatori su najbezbolniji i najbrži metod uklanjanja suvišnih dlačica, bez posjeta kozmetičkim salonima, zakazivanjima i bolnim procedurama.
Moderni depilatori posjeduju široke glave sa keramičkim diskovima koji jednim potezom podižu i praktično bezbolno uklanjaju dlake, nudeći izuzetno brzu depilaciju u svega par minuta, glatkoću koja traje i nekoliko nedelja.

Široko znači glatko
Veličina je važna. Zbog toga smo seriji EL dali 30% širu glavu od klasičnih depilatora. To znači da ima mjesta za 60 pinceta. A više pinceta znači veću glatkoću kao iz salona i kožu bez zaostalih dlačica svakim potezom.
Fleksibilnost
Panasonic ES-EL2A-A503 Epilator dizajnirali smo misleći na ona nespretna i teško dostižna mjesta. Zbog toga dolazi sa fleksibilnom glavom koja se zakreće za 90° kako bi se prilagodila obliku tijela i ostala u kontaktu sa kožom. Tako dobijate glatkoću bez napora.
Pokušajte na mokro ili suvo
Budući da je serija EL u potpunosti vodootporna, možete je koristiti u kadi i uklanjati dlačice dok vam topla voda omekšava kožu. Ili pod tušem uz pjenasti gel za tuširanje. Ili, ako nemate vremena ni za što navedeno, jednako dobro radi i na suvom.

 

-->