Depilator Panasonic ES-EL8A-P503

Naziv: Panasonic ES-EL8A-P503
9-djelni set
Tip: Pincete
30% šira glava koja se okreće za 90° omogućava praćenje kontura tijela
Suvo/mokro depiliranje
Broj pinceta: 60
2 diska
Maksimalno vrijeme rada: 30 min
LED indikator
Vrijeme punjenja: 1 h
Baterija: Li-Ion
Broj brzina: 3 brzine
Antibakterijska zaštita
Komplet od 9 djelova čine: Depilacijska glava za noge/ruke, nježan poklopac, depilacijska glava za pazuhe/prepone, glava brijača, izvlačni trimer, češalj za prepone, glava za njegu stopala, torbica, četka za čišćenje
Broj brzina: 3 brzine
Dimenzije: 16.3 x 6.7 x 4.7 cm
Težina: 170 g
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 2956

Glava je 30 % šira i naginje se za 90° radi prilagođenja obliku tijela. Uz sistem dvostrukih diskova sa 60 pinceta za još veću glatkoću svakim potezom. Sadrži i niz korisnih glava, uključujući nježan poklopac za osjetljiva područja, manju depilacijsku glavu za prepone i pazuhe, glave brijača i trimera, kao i češalj za prepone i nastavke za njegu stopala. To sve uz praktičnu torbocu sa četkom za čišćenje.

Udvostručite diskove
Zašto biste imali samo jedan disk kada možete imati dva? U sistemu dvostrukih diskova drugi disk hvata dlačice koje je prvi propustio. Rezultat? Uklanja dlačice s manje napora.
Odredite brzinu
Ponekad želite veću, a ponekad manju brzinu. Serija EL zato omogućava 3 postavke brzine tako da možete odabrati onu koja odgovara pojedinom dijelu tijela. A budući da je potrebno samo dotaknuti dugme, kliske i sapunaste ruke ne predstavljaju nikakav problem.
Široko znači glatko
Veličina je važna. Zbog toga smo seriji EL dali 30 % širu glavu* od klasičnih depilatora. To znači da ima mjesta za 60 pinceta. A više pinceta znači veću glatkoću kao iz salona i kožu bez zaostalih dlačica svakim potezom.
* U poređenju s klasičnim Panasonic depilatorima.
Fleksibilnost
Seriju EL dizajnirali smo misleći na ona nespretna i teško dohvatljiva mjesta. Zbog toga dolazi sa fleksibilnom glavom koja se zaokreće za 90° kako bi se prilagodila obliku tijela i ostala u kontaktu sa kožom. Tako dobijate glatkoću bez napora.
Pokušajte na mokro ili suvo
Budući da je serija EL u potpunosti vodootporna, možete je koristiti u kadi i uklanjati dlačice dok vam topla voda omekšava kožu. Ili pod tušem uz pjenasti gel za tuširanje. Ili, ako nemate vremena ni za što navedeno, jednako dobro radi i na suvo.
Nježnije, brže, glađe
Postignite dugotrajnu glatkoću 9-djelnim kompletom korisnih glava i nastavaka. Za brzo i nježno uklanjanje dlačica, čak i na najosjetljivijim područjima.

 

-->