IPL Epilator Panasonic ES-WH90-P803

Naziv: Panasonic ES WH90 - P803

Novi IPL sistem ostavlja vašu kožu još više sjajnom i glatkom nakon tretmana. Sa jednim Panasonic IPL Epilatorom moguće je izvršiti 500 epilacija, što znači ukoliko se koristi jednom mjesečno - može trajati do 20 godina. Panasonic novi sistem omogućava prodiranje duboko u kožu uticajući tačno na korijen dlake. Nakon nekoliko tretmana korijen dlake je značajno oslabljen što rezultira sporijim rastom dlačica dok se gustina i jačina dlačica takođe značajno smanjuje. Nakon tretmana Panasonic epilatorom koža dobija sjaj i svježinu kao poslije pilinga - prodiranjem do korijena dlaka, Panasonic epilator uklanja i mrtve ćelije iz kože koja nakon toga dobija svježi sjaj. Što se više koristi Panasonic epilator to je koža više glatka i sjajna.

5 brzina koje zavise od područja epilacije
Nastavak za epilaciju lica
Ergonomski dizajn
Bežičan - lakši i pogodniji za upotrebu
Punjenje: 3 sata za 600 talasa ; 1,5h za 320 talasa
Dimenzije: 21.3 x 6.9 x 4.4 cm
Površina otvora za zračenje: 5,4 cm2
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 102

Kako radi? Panasonic ES-WH90 je opremljen novim IPL (intense pulsed light) sistemom za otklanjivanje dlaka. Uređaj posjeduje veliki otvor za ispuštanje svjetlosti, što ga čini izuzetno efikasnim u tretiranju dlaka. Nakon pritiska na dugme, uređaj ispušta svjetlost u vidu blica i efektivno ga šalje do ostatka folikula dlake u koži, time spaljuje korijen dlake i sprečava obnavljanje. Nakon tretiranog dijela, uređaj se polako povlači preko površine kože i željena regija se tretira dalje. Dodajmo da je korišćenje uređaja potpuno higijensko, jer se koža tretira pomoću svjetla, praktično bez dodira. Na uređaju postoji 5 opcija za biranje intenziteta jačine blica. Na početku se koristi najslabija opcija, da biste vidjeli kako koža reaguje, a zatim se u zavisnosti od toga jačina pojačava pritiskom dugmeta.
Prije korišćenja treba otkloniti dlake sa kože uz pomoć brijača (da bi uređaj tretirao isključivo korijen dlake) i temeljno je očistiti (mora biti bez ostataka kreme, vode, masti itd.). To radimo kako ne bi došlo do prljanja dijela uređaja kroz koji se propušta svjetlost, jer on ne može da se opere. Koristi se isključivo na regijama kao što su ruke, noge, bikini linija (prepone) i pazuh. Ne treba koristiti uređaj na osunčanoj koži, licu i privatnim delovima, kao i na djelovima tijela koji imaju neki vid promjene na koži (rane, osipi, bubuljice, iritirana koža, ujedi od insekata, mladeži…). Takođe, nije preporučljiva njegova upotreba kod osoba koje imaju ugrađen pejsmejker, u trudnoći, u toku menstruacije i na regijama prekrivenim tetovažama.
Posledica djelovanja uređaja su proređivanje i sporiji rasta dlaka. Time nestaje i vaš problem sa uraslim dlakama, pa koža ostaje savršeno glatka!

 

-->