Mikro linija Pioneer X-CM56-GR

Naziv: Pioneer X-CM56-GR
Tip sistema: Mini linija
Snaga: 2 x 15 W na 8 oma
Podržani audio formati: CD-Audio, CD-R/-RW (MP3), USB uređaj (MP3)
Radio tjuner: 45 memorija
USB: Da
Boja: Tirkizno zelena
Bluetooth Wireless Technology (ver, 4,1, profile: A2DP/AVRCP)
One-Touch Bluetooth Pairing and Disconnection with NFC Technology for Compatible Devices
Dimenzije (ŠxVxD)
Uređaj: 200 x 129 x 237 mm
Zvučnici: 129 x 200 x 213 mm svaki
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 5075

Mini linija upečatljive tirkizno-zelene boje i izvanrednog dizajna
PIONEER X-CM56 i njegov pametan, skandinavski inspirisan dizajn podržava različite verzije podešavanja i, zahvaljujući četiri kombinacije boja, može se besprekorno integrisati u bilo koji dizajn enterijera. Kao dodatak drvenog izgleda sa klasičnom belom i crnom prednjom stranom, ponuđene su i kombinacije bukva/kajsija i bukva/mint. Upravo ova poslednja izražajna, jedinstvena kombinacija boja dolazi nam sa ovim modelom.

Pored vizuelne, muzička raznolikost je takođe prisutna: klasični izvori poput UHF radia i CD-a pridružili su se pametnim telefonima i USB memorijama Ugrađena Bluetooth bežična tehnologija omogućava Vam da lako stream-ujete muziku sa kompatibilnih uređaja kao što su pametni telefoni, tableti ili personalni računari. Takođe treba spomenuti da sistem ima NFC (Near Field Communication) tehnologiju, koja omogućava uparivanje i isključivanje kompatibilnih uređaja jednim dodirom. Sve što je neophodno da učinite je da približite podržani uređaj ovom uređaju i komunikacija će biti ostvarena.

Bez obzira na odabranu lokaciju za instalaciju, zvuk PIONEER X-CM56-GR sistema će Vas iznenaditi - naročito pošto regulator tona, pojačavač basa i ekvilajzer omogućavaju prilagođavanje akustici prostorije i muzičkim preferencijama.

Takođe kod ovog uređaja prisutna je i Auto Standby opcija. Nema potrebe da brinite ako ste sistem ostavili uključenim. Sistem će automatski preći u stanje pripravnosti nakon što neko vreme ostane nekontrolisan.

 

-->