Mikro linija Pioneer X-CM56-W

Naziv: Pioneer X-CM56-W
Tip sistema: Mini linija
Snaga: 2 x 15 W na 8 oma
Podržani audio formati: CD-Audio, CD-R/-RW (MP3), USB uređaj (MP3)
Radio tjuner: 45 memorija
USB: Da
Boja: Bijela
Bluetooth Wireless Technology (ver, 4,1, profile: A2DP/AVRCP)
One-Touch Bluetooth Pairing and Disconnection with NFC Technology for Compatible Devices
Dimenzije (ŠxVxD)
Uređaj: 200 x 129 x 237 mm
Zvučnici: 129 x 200 x 213 mm svaki
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 5076

PIONEER X-CM56-W - muzički sistem namijenjen svim zaljubljenicima u muziku
Ovaj HI-FI sistem dolazi sa klasičnom bijelom prednjom stranom u kombinaciji sa drvetom i njegov jednostavan ali moderan izgled može se lako uklopiti u bilo koji dizajn enterijera, a zvučnici koji omogućavaju vertikalno ili horizontalno postavljanje pružaju Vam određenu fleksibilnost.

PIONEER X-CM56-W omogućava praktičnu reprodukciju muzike sa većine pametnih telefona i tableta. Zahvaljujući Bluetooth funkciji za automatsko povezivanje i Bluetooth standby funkciji, možete brzo uživati u muzici i internet radiju. Takođe to Vam omogućava da se proizvod uključi i odmah pokrene bežičnu reprodukciju, čak i ako je bio isključen.

Ovaj sistem karakteriše visok kvalitet zvuka u kompaktnoj veličini. Zvučna reprodukcija snažnih basova i ekspanzivnih visokih tonova postiže se kombinacijom korišćenja pojačavača visokih performansi sa ukupnom izlaznom snagom od 30 Vati (15 W + 15 W) i dvostrukim odvojenim zvučnicima (woofer prečnika 94 mm i prečnik visokotonca od 50 mm).

PIONEER X-CM56-W pruža mogućnost reprodukcije muzike na način koji Vi želite, s obzirom da podržava širok spektar audio formata, uključujući i podršku za CD, USB i AM/FM radio.

Uređaj posjeduje i odgovarajući mod uštede energije. Potrošnja energije u stand-by režimu manja je od 0,5 W, a power-off funkcionalnost omogućava automatsko prebacivanje u stand-by mod kada uređaj nije aktivan.

 

-->