Ranac Dell za notebook 15" Pursuit backpack

Naziv: Dell za notebook 15" Pursuit backpack
Sigurno prevezite svoj hardver za igre
Držite svoj hardver za igranje sigurnim i sigurnim pomoću Dell Pursuit Backpack. S tvrdim EVA oblikovanim prednjim štitnikom i pjenastim podstavljenim interijerom, prijenosno računalo i pribor bit će zaštićeni od elemenata dok ste vani.

Doživite ugodnu udobnost s materijalima za prozračne zračne mreže
Održavajte hladnoću zahvaljujući V-oblikovanom obliku zračnog kanala i zračnom mrežastom naslonu. Uživat ćete u udobnosti koju pružaju podesive trake jer pomažu pri raspodjeli težine vašeg hardverskog uređaja za igranje radi lakšeg nošenja.

Izdržljivi materijali otporni na vremenske uvjete održavaju vaš hardver sigurnim
Robusni, vodootporni materijali čuvaju vaš hardver sigurnim od nepovoljnih vremenskih uvjeta s 900D teškim tkaninama i 1680D premazanim osnovnim materijalom. Podnožje naprtnjače ima lako raspoređenu zaštitu od kiše za dodatnu zaštitu u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Ruksak vam također pomaže da budete sigurni u uvjetima slabog osvjetljenja s reflektirajućim naglascima.

Funkcionalan dizajn za lak pristup i organizaciju
Održavajte prijenosno računalo i dodatnu opremu u namjenskom omotu prijenosnog računala. Lako i učinkovito možete pristupiti i organizirati svoju opremu za igre na sreću s prostranom radnom stanicom koja se spušta na zip i višestrukim džepovima za pohranu. Pristupite svojim potrepštinama jednostavnim otvaranjem i zatvaranjem prstena u obliku prstena u obliku zatvarača.
Kompatibilnost
Odgovara većini Dell prijenosnih računala do 17 "osim Alienware 17".

Šifra artikla: 15996

 

-->