Najraznovrsnija ponuda konzola u TehnoPlus-u

Bilo da ste nostalgični kolekcionari koji žele iznova da uživaju u nekim starim naslovima koji su obilježili jednu epohu i zaslužili svoje mjesto među kultnim igrama ili volite novitete i izuzetnu grafiku – u TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama svako može pronaći konzolu po svom ukusu!

Na prodajnim mjestima u Podgorici:
Stari Aerodrom, Bulevar Josipa Broza 67
Gornja Gorica, Cetinjski put bb
,biće izložene konzole kako bi naše mušterije mogle isprobati ono što kupuju.

Originalni PlayStation je kultna konzola, a za sve nas PS1 je bio prvi susret sa 3D gejmingom. Evo prilike da se nostalgično podsjetimo djetinjstva, a ova vremenska mašina pritom staje u džep. Konzola je 45% manja i ima 80% manje zapremine od originalne PlayStation konzole. Kontroleri takođe - identičnog su dizajna kao originalni PS1 gamepadi, samo sa USB konekcijom, a pod rukom leže tačno onako kako se sjećate i tasteri imaju prepoznatljivi klik. Konzola dolazi sa instaliranih 20 PlayStation igara što je čini idealnom za nostalgične, kao i nove gejmere koji žele da iskuse klasične PlayStation igre iz 1990-ih.

Šta reći o ovom nevjerovatnom izvoru zabave, a da već sa tim nismo upoznati. Sony je predvodnik u proizvodnji konzola još od davne 1994.-e godine. Ono što ih stavlja na sami vrh je hardverski izuetna konzola, gomila ekskluziva (naslovi dostupni isključivo za PS4) i odlična onlajn podrška. U prilog svemu idu i brojke - u periodu od izlaska konzole do 31. 12. 2018. prodato je 91,6 miliona PlayStation 4 kao i 876 miliona igara za isti uređaj. Naravno ono što doprinosi ovolikoj popularnosti PS4 su upravo izuzetne ekskluzive, pa tako je na nedavno održanom DICE Awards, koje organizuje Akademija Interaktivnih Umjetnosti i Nauke u Las Vegasu, God of War ostvario nezapamćenu dominaciju osvojivši ne samo nagradu za igru godine, već je u 23 kategorije pokupio 9 nagrada - za dizajn, priču, muziku i još ponešto. 

Nintendova sitna retro konzola je divan podsjetnik da veliki 8-bitni klasici nikada neće umrijeti. NES Classic dolazi već instaliranih sa 30 igara: Balloon Fight, BUBBLE BOBBLE, Castlevania, Castlevania II: Simon's Quest, Donkey Kong, Donkey Kong Jr., DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE, Dr. Mario, Excitebike, FINAL FANTASY, Galaga, GHOSTS'N GOBLINS, GRADIUS, Ice Climber, Kid Icarus, Kirby's Adventure, Mario Bros., MEGA MAN 2, Metroid, NINJA GAIDEN, PAC-MAN, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream, StarTropics, SUPER C, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, The Legend of Zelda Zelda II: The Adventure of Link.

Nintendo Switch Joy-Con (b)

Nintendo Switch oduševljava milione gejmera širom svijeta!
Konzola je toliko popularna da je od marta 2017. pa do kraja 2018. godine prodata u 32.27 miliona primjeraka i time postala najbolje prodavana konzola protekle godine.

Switch podržava TV mod u sklopu kojeg je konzola položena u dock i preslikava sliku na televizor.
Tabletop mod omogućava postavljanje konzole na sto pomoću male plastične nogice i igranje se Joy-Con kontrolerima.
Na kraju, Handheld mod - tradicionalni tablet način rada dizajniran za igranje u pokretu tako da svoj Nintendo Switch možete ponijeti svuda sa sobom.

Takođe Nintendo eShop nudi brojne naslove koje možete kupiti ili besplatno preuzeti (recimo FORTNITE), najave, novitete i demo verzije igrica!

Xbox One S

Xbox One S predstavlja sve ono što je Xone trebalo da bude daleke 2013. godine. Iako je zadržao oštre obrise, S izgleda nevjerovatno dobro. Kućište je bijelo, a novi Xbox One je čak za 40 procenata manji u odnosu na original i može da stoji uspravno. Kada je riječ o stvarima “ispod haube”, najveća novost je mogućnost reprodukcije 4K UHD sadržaja, ali i reprodukcija UHD Blu-Ray diskova. Uz to, Xbox One S podržava i HDR, a igre koje imaju HDR mogućnosti izgledaće neuporedivo bolje. Play Anywhere i mogućnost za igranje nekih naslova poput Quantum Break-a i na PC-ju i na Xboxu takođe je odlična prednost. Što se ekskluziva tiče, po­red stan­dar­dnih Forza Horizon, Forza Motorsport, Halo i Gears of War na­slo­va, vrije­di po­me­nu­ti Killer Instinct i Sea of Thieves.

 

Za koju god konzolu se odlučite, svijet gejminga ponudiće vam zanimljive naslove koji obećavaju sate igranja i uživanja. Izbor nikad nije bio bolji, uvjerite se i sami!

 

TehnoPlus, 18 godina sa Vama!