NOVO u ponudi: MIDEA klima uređaji

MIDEA GLOBALNI BREND
Midea je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Od lokalnog brenda razvila se u internacionalni i inovativan brend, prepoznatljiv po kvalitetu, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Svojim klima uređajima želi svakom domaćinstvu pružiti uređaj sa top performansama, istovremeno vodeći brigu o životnoj okolini, i udobnosti života potrošača.

 

ECO inovacije
Midea novi klima uređaji za uštedu energije primjenjuju inovativni ECO način i optimizovanjem sistema za upravljanje frekvencijama pruža vam istu udobnost sa minimalnom potrošnjom energije u roku od 8 sati
Liderska pozicija
Midea se obvezala postati lider u naučnim i tehnološkim inovacijama u industriji klima uređaja, nikada ne zaboravljajući načelo "potrošačke tehnologije". Midea nastoji uspostaviti tehnološku prednost kroz timski rad i inovacije.
Estetika i sklad
Midea klima uređaji su tako projektovani i dizajnirani kako bi se približili ukusu svakog pojedinca. Skladan i bezvremenski dizajn misija su Mideinog dizajnerskog tima kako bi svi uređaji bili prihvatljivi u svakom domu.
 
 
EUROVENT cerifikat
Eurovent certifikat je jedan od najrelevantnijih i najpoznatijih organizacija koja službeno potvrđuje da ukupna učinkovitost Midea klima uređaja zadovoljava najviše kriterijume.
R32 nova radna materija
Midea konstantno radi na unapređenju u području primjene plina R32 u svojim uređajima što globalno znači ekološku prihvatljivost i učinkovitost Midea klima uređaja.
 
3 inovativna sistema za savršeno čist vazduh
1.Midea AirMagic sistem
Inovativna Air Magic tehnologija učinkovito eliminiše bakterije, viruse, mikrobe, prašinu i druge štetne supstance i na taj način osvježava vazduh.
2.Dvostruka zaštita od prašine
Dvostruki sistem filtracije temeljno uništava štetne supstance, dajući vam tako svjež i čist vazduh.
3.Samočišćenje
Samočišćenjem se automatski čisti izmjenjivač unutrašnje jedinice nakon zaustavljanja klima uređaja i to tako da se ventilator unutrašnje jedinice vrti još nekoliko min. unazad čime se uklanjaju kondenzovana voda i bakterije iz uređaja.
 
DOSTUPNI MODELI S AIRMAGIC OPREMOM: Ultimate Comfort - Midea MT-12N8D6
 
Modeli serije Midea Mission SMART, mogu se pohvaliti Inverter tehnologijom, A++/A+ energetskom klasom, kao i WiFi opcijom. U ponudi Midea MSMABU-12HRDN1-QRD0GW