Revolucija u optici

Zaštitite oči, poboljšajte moždane funkcije i popravite raspoloženje sa Hyperlight Eyewear. Izrađuju se sa specijalnim fulerenskim sočivima koja pretvaraju štetne svjetlosne zrake u svjetlost koja blagotvorno djeluje na naš organizam.
Naočare Hyperlight Eyewear mogu se koristiti i u zatvorenom i u otvorenom prostoru i potpuno odgovaraju spektru osjetljivosti oka.
Svjetlost koja prođe kroz Hyperlight Optics sočiva transformiše se u kompleksnu hiperharmonizovanu svjetlost jedinstvene strukture, pod nazivom kvantna hipersvjetlost.
Zvanični ambasador Zepter Hyperlight Eyewear naočara, teniser Alexander Zverev, sa zadovoljstvom nosi modele prilagođene svakoj prilici!
Sve dostupne modele naočara možete pogledati klikom na LINK
 
Tokom evolucije, čovjek se adaptirao na difuznu sunčevu svjetlost, kao i na visokoenergetsku UV i visokoenergetsku vidljivu svjetlost. 
Ove svjetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili se krijemo i stalno smo pod stresom.
Zepter tim razvio je metod kojim transformiše ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. 
Na osnovu dosadašnjih istraživanja, preporučujemo vam naočare Hyperlight Eyewear. 
One su izrađene prema patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočare za sunce, jer blokiraju UV i visokoenergetsku plavu sunčevu svjetlost
Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog dejstva plave svjetlosti koju emituju LCD ili LED ekrani.
 
Karakteristike Hyperlight Eyewear naočara:
*Transformišu UV i visokoenergetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narandžasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
*Transformišu plavu LED svjetlost u svjetlost koja je prijatna za oko (što dovodi do relaksacije). 
Transformisana UV i plava visokoenergetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
*Omogućavaju bolju oštrinu slike
*Optimizuju funkcije mozga (harmonizuju EEG signale)
*Regulišu rad neuroendokrinih sistema; utiču na povećanje nivoa serotonina i regulišu odnos serotinina i melatonina (smanjuju depresiju i nesanicu)
*Utiču na biološki sat - cirkardijalni ritam (regulišu krvni pritisak i temperaturu tijela)
 
Stakla Hyperlight Eyewear naočara imaju visokokvalitetne premaze:
Zaštitni sloj sa obije strane stakla.
Hidro i oleofobni premaz obezbjeđuje zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obije strane stakla.
Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
Tvrdi sloj (HC) se kombinuje sa antirefleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek antirefleksnog sloja i obezbjeđuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
Fulerenski sloj sa obije strane stakla
Stakla CR 39
 
Hyperlight Eyewear naočare terapija
Hyperlight Eyewear aktivna terapija prednosti
Hyperlight Eyewear prednosti nošenja
Hyperlight Eyewear ko bi trebao nositi zepter naočare
Zepter naočare Nobelova nagrada
zepter naočare uticaj svjetlosti na mozak
patentirana tehnologija zepter naočare