Da li ste spremni za revoluciju u stilizovanju kose?

Dyson-ov stajler za kosu, AirWrap Complete, zauvijek će promijeniti način oblikovanja kose.
Kad je 2016.godine Dyson lansirao fen za kosu Supersonic, okrenuo je koncept sušenja kose na glavačke. Brže sušenje kose, tiši zvuk i nezaboravni futuristički dizajn samo su neki od njegovih vrhunskih odlika. Sasvim logičan bio je sledeći korak koji je James Dyson napravio kada je u pitanju Dyson njega kose - AirWrap Styler.
 
Postoji dilema sa kojom se svaka moderna žena suočava gotovo svakog jutra – ''Želim li čistu ili stilizovanu kosu?'' Ako operem kosu, jedva imam dovoljno vremena da je osušim, a kamoli uvijem. Ako želim savršene kovrdže, moram produžiti upotrebu šampona za suvo pranje još jedan dan (ili dva-tri). Međutim najnovija Dyson-ova inovacija, čini da više ne moraš da biraš.
 
AirWrap je Dyson uređaj za oblikovanje kose koji može sušiti i oblikovati kosu istovremeno. Da vidimo prije svega šta on to radi?
Ukratko, čini kosu glatkom, talasastom i uvijenom koristeći vazduh, a ne toplotu. To je omogućeno i korišćenjem različitih nastavaka (ukupno šest) koje možete mijenjati, ali što je još važnije, u pitanju je izuzetna tehnologija koja ovaj uređaj izdvaja od svih ostalih. Kao i Supersonic fen, AirWrap koristi isti sićušan, ali moćan motor, digitalni V9 na čijem dizajniranju je radilo 15 inženjera učinivši ga Dyson-ovim najmanjim, najlakšim i najnaprednijim motorom. 
Motor stvara Coanda efekat (mlazni tok koji se pričvršćuje na površinu) koji omogućava oblikovanje kose bez ekstremne toplote. Potpuno novi način oblikovanja kose uvlači i omotava kosu koristeći vazduh. Zaglađujuće četke usvajaju Coanda efekt kako bi privukle kosu na površinu četke, istiskujući vazduh uzduž pramenova. Ideja je da strujanje vazduha oponaša tehniku ​​sušenja i oblikovanja frizure profesionalnih frizera i stilista.
Stilizuje vlažnu kosu!
 Najveće otrkovenje - potpuno sušenje kose prije korištenja vrućih alata čini stilizovanje kose zaista dugotrajnim procesom. AirWrap se može koristiti na vlažnoj kosi i sušiti je istovremeno dok formirate odabrani stil. Nemojte koristiti AirWrap na previše mokroj kosi. Ako ste upravo oprali kosu, kosu istersite peškirom, a zatim ugrubo osušite (uz dodatak AirWrap za sušenje) prije korištenja alata za željenu frizuru. Preporuka za postizanje savršenog stajlinga je da vaša kosa bude nekih 80% suva.
 
Ne koristite ga na previše suvoj kosi. Ako predugo čekate i kosa se previše osuši, moraćete je ponovno navlažiti da bi postigli željene rezultate. AirWrap se oslanja na vazdušne tokove koji istovremeno uz sušenje kose formiraju stajling, a ne na toplotu, tako da ga ne možete koristiti na potpuno suvoj kosi. Ako vam je kosa več suva, a želite koristiti AirWrap -poprskajte je vodom kako bi se stvorio efekat blago vlažne kose.
 
Dolazi sa nekoliko dodataka. 
AirWrap čine baza i različiti nastavci, uključujući i nastavak za prosušivanje (poput mini verzije Supersonic-a), čvrstu i meku četku, okruglu četku za obim, i Airwrap cijevi različitog prečnika. To je šest alata, tako da možete praktično zamijeniti cijeli set uređaja za stilizovanje kose.
Čvrsta četka za Peglanje stvara ravniji oblik sa manje dlačica koje strče i manje neposlušnih dlaka.
Tvrda četka kontroliše neposlušnu kosu.
Mekana četka za Peglanje stvara glatki završni sjaj. Sa mekanim nitima napravljenim da budu nježne za vašu kosu.
Okrugla četka za obim usmjerava vazduh u kosu kako bi joj dala volumen, a niti stvaraju naelektrisanje
kako bi oblikovale kosu dok se suši. Idealno za ležernu ravnu kosu.
Sušilica prije oblikovanja kose čini kosu vlažnom umjesto mokrom i sprema je za oblikovanje.
AirWrap cijevi od 30 mm prave i učvršćuju lokne povećanog obima. Sa cijevima u smjeru kazaljke na satu i obratno od smjera kazaljke na satu za simetrične lokne.
AirWrap cijevi od 40 mm prave i učvršćuju opuštene Lokne i talase. Sa cijevima u smjeru kazaljke na satu i obratno od smjera kazaljke na satu za simetrične lokne.
Mišljenja brojnih influenserki, blogerki, urednica vodećih svetskih modnih časopisa, koje su isprobale ovaj super-stajler, su da je Dyson AirWrap nevjerojatan alat za sve koji redovno stilizuju kosu, vole da mijenjaju frizure i stalno eksperimentišu, žele uštedjeti vrijeme i žele zaštititi kosu od oštećenja. 
Osim što Airwrap stvara nevjerojatne frizure, on takođe čini kosu izuzetno sjajnom, glatkom i punom volumena. Nećete moći da prestanete dodirivati ​​kosu nakon što je sredite AirWrap-om, jer će biti toliko svilenkasto glatka!