Ploča i aspirator u jednom uređaju?

Savršena sinteza između estetike i funkcionalnosti. Posvećeno onima koji, iako traže jednostavnost u svom svakodnevnom životu, ne žele odustati od izvrsnosti u dizajnu.

NikolaTesla Prime je indukciona ploča Elica s integrisanim aspiracijskim sistemom koja je jedinstvena ukoliko tragate za uravnoteženom estetikom i pažnjom na funkcionalnim detaljima.
U sredini staklene ploče sa četiri nezavisne indukcione zone nalazi se elegantna rešetka od lijevanog željeza koja ovom proizvodu daje profesionalni izgled i koja skriva moćno srce za aspiriranje.
Ovaj središnji sistem za pročišćavanje vazduha odlikuje se visokim performansama, niskim nivoom buke i niskom potrošnjom električne energije. U NikolaTesla ugradnoj ploči, zahvaljujući direktnom priključenju aspiratora on prima informacije od ploče, automatski bira i uključuje idealan način rada.
 
U NikolaTesla Prime-u aktiviranjem funkcije AUTOCAPTURE sistem aspiracije automatski se prilagođava na temelju broja korištenih zona za kuvanje i njihovog podešavanja snage. U prednjem dijelu ploče je jedna upravljačka ploča koja jednostavnim dodirom prsta kontroliše i indukcione zone i sistem za aspiriranje.

Novi dizajn doprinosi jednostavnosti čišćenja, kako staklene ploče, tako i rešetke od lijevanog željeza koja se može prikladno prati u mašini za pranje posuđa. Uklanjanjem možete izdvojiti filtre kako biste ih očistili i održavali.
NikolaTesla Prime ima vrlo profesionalni izgled s minimalističkom upravljačkom pločom pozicioniranom na prednjem dijelu ploče za kuvanje. Preko nje kontrolišete indukcione zone, a takođe i sistem ekstrakcije jednostavnim klizanjem vašeg prsta. Ono što je jako lijepo je činjenica da kada je u stanju mirovanja, kontrolni displej postaje potpuno nevidljiv što daje vrlo uglađen izgled ploči.